Aπίστευτο:Διαρρήκτες με σπίρτα!!!

 Οι διαρρήκτες με τα σπίρτα... έχουν τρομοκρατήσει τις τελευταίες ημέρες τους κατοίκους της Ευξεινούπολης στον Αλμυρό Μαγνησίας.  Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι κάτοικοι, οι οποίοι μετρούν σχεδόν καθημερινά νέα κρούσματα κλοπών.
Στοιχείο που έχει αποτελέσει μεγάλο αντικείμενο συζήτησης στην περιοχή είναι ότι οι δράστες τρυπώνουν στα σπίτια τους και ψάχνουν συρτάρια, ντουλάπες και όλους τους χώρους αναζητώντας τιμαλφή, ανάβοντας σπίρτα!Τα πολλά καμένα σπίρτα που χρησιμοποιούν για να ρίξουν φως... στη διάρκεια αναζήτησης κοσμημάτων, πολύτιμων αντικειμένων και χρηματικών ποσών, είναι το κοινό σημείο όλων των «χτυπημάτων» που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ευξεινούπολη.Για να μη χρησιμοποιήσουν φακό και οι κινήσεις τους γίνουν αντιληπτές –εισβάλλουν στα σπίτια ακόμη και απογευματινές ώρες- οι διαρρήκτες είναι εφοδιασμένοι με πολλά σπιρτόκουτα.Το ένα μετά το άλλο ανάβουν τα σπίρτα, ψάχνοντας για τη λεία τους στα σκοτεινά δωμάτια των σπιτιών.
Οι ιδιοκτήτες, με την επιστροφή τους στις κατοικίες τους, βρίσκονται μπροστά στη σοκαριστική εικόνα των χώρων τους να είναι άνω-κάτω και τα χρησιμοποιημένα σπίρτα διάσπαρτα παντού.Το θράσος τους είναι τόσο μεγάλο που δεν διστάζουν να τρυπώσουν στο σπίτι, ακόμη και όταν οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής
.Είναι ενδεικτικό το σοκ που υπέστη κάτοικος της Ευξεινούπολης, ο οποίος περιέγραφε ότι οι διαρρήκτες έκαναν το σπίτι του «φύλλο και φτερό», ενώ ο ίδιος βρίσκονταν απογευματινές ώρες στην αυλή του γειτονικού σπιτιού.Τα περιστατικά διαρρήξεων έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους, οι οποίοι δεν τολμούν να αφήσουν τα σπίτια τους, με το φόβο μήπως γίνουν ο επόμενος στόχος των δραστών.

ΠΗΓΗ:taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...