ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ " ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑ... ΚΕΣ!




Ε, ποιό σεμνά σου λέω Αντωνάκη πιο σεμνά , τι να τον σκουντάει η Παπαρίζου την ημέρα της πρεμιέρας τους στο " Διογένης Studio" να σταματήσει εκείνος τίποτα θα το έλεγε το τραγούδι του Μηλιώκα " θα δείς που κάποτε θα μας πούνε και μα...κες", ο κόσμος να χαλάσει , θα το έλεγε .
Τόσα χρόνια ο Αντώνης ήταν το σεμνό παιδί, με καλούς τρόπους αλλά χωρίς γαλλικά και πιάνο. Την Παρασκευή το βράδυ κάτι τον  είχε ενοχλήσει, προφανώς ήθελε να απαντήσει εμέσως στην πρώην δισκογραφική του εταιρία για τα εξώδικα που του κοινοποιούν. Δεν έβρισκε τι μήνυμα να τους στείλει  και με ποιόν τρόπο, "βρήκε το κατάλληλο τραγούδι για να τους την πεί" είπε κάποιος στενός του συνεργάτης.ΟΡέμος όμως έδωσε την απάντηση επί πίστας θολώνοντας τα νερά " Ρέ μα..κα! έτσι θα πούνε αν τους ψηφίσουμε". Στην αρχή του τραγουδιού όμως ο Αντώνης δίσταζε να ξεστομίσει τα " γαλλικά" και το πήγαινε πιο χαλαρά. Όταν όμως ξεστόμισε την λέξη μία οργίσμένη θαυμάστρια τότε πέρασε και ο Άντώνης στην αντεπίθεση ,ενώ η Έλενα Παπαρίζου αρνήθηκε να τον ακολούθησει στο ρεφρέν ,χαμογελώντας συνέχισε " θα μας πούνε και τρελλούς".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...