Ο Μύρτας τραγουδάει στο Ρέμο!!!

Σε τρελά κέφια ο Αντώνης Ρέμος πήγε στο Caramela να δει και αυτός με την σειρά του τι γίνεται φέτος εκεί ? Οι θαμώνες του μαγαζιού περίμεναν πως και πως να πάρει το μικρόφωνο για να πει μερικές απο τις επιτυχίες του. Ο Γιώργος Τσαλίκης κατέβηκε απο την πίστα και του παραχώρησε το μικρόφωνο του. Φανερά ευδιάθετος και χωρίς την παρουσία της Υβόνης ! δέχθηκε παραγγελίες από το κοινό και από τον Γιώργο που καθόταν όλη την ώρα δίπλα του, μέχρι την στιγμή που κατέβηκε από την πίστα και ο Κυριάκος Κυανός αλλά για να δώσει το μικρόφωνο του προς έκπληξη όλων στον Σέρο Μύρτα που ήθελε να του αφιερώσει το ¨απορώ¨ και το τραγούδησε ο ίδιος ! οπότε και για να τον πειράξει με την σειρά του ο Αντώνης του είπε ότι του έχει μάθει η Νατάσα να τραγουδάει πιο καλά.
Την ίδια βραδιά εκεί ήταν και ο Μανώλης Κονταρός που με την σειρά του κάθισε δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και του είπε μερικές Μαντινάδες όπως μόνο εκείνος ξέρει να λέει. Το απόλαυσαν όλοι μαζί και θα τους μείνει αξέχαστη !

ΠΗΓΗ:ΝYXTOBATHS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...