Την ερχόμενη Κυριακή το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη



«Πυρετός» διεργασιών επικρατεί στο επιτελείο της ανεξάρτητης βουλευτή, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία την επόμενη Κυριακή αναμένεται να ιδρύσει το νέο κόμμα της σε ειδική εκδήλωση στο θέατρο Badminton.

«Στόχος», όπως λένε στο στρατόπεδο της πρώην υπουργού, «είναι να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση με απλούς συμβολισμούς που θα αποπνέουν την έννοια του σύγχρονου και του καινούριου και παράλληλα θα βασίζεται στην συμμετοχή του κόσμου που θα παραβρίσκεται εκεί».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη προσανατολίζεται αμέσως μετά την ομιλία της να ζητήσει από τους παρευρισκόμενους να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη, η οποία την επόμενη ημέρα θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο.

Στη διακήρυξη θα γίνεται σαφές ότι αυτό το νέο κόμμα θα έχει καθαρά ευρωπαϊκό προσανατολισμό και ταυτότητα, θα επιδιώξει την αλλαγή στη λειτουργία του κράτους και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους θεσμούς οι πολίτες και θα τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της συμμετοχής και κατά της αποχής.

Το επιτελείο της πρώην υπουργού εκτιμά ότι την επόμενη Κυριακή στην εκδήλωση στο θέατρο Badminton θα δώσουν το παρόν πάνω από 3.000 άνθρωποι, ενώ την άνοιξη θα πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του νέου κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...