Πέτρος Κωστόπουλος: “Υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες της Μενεγάκη”!


Μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με τη δημοσίευση φωτογραφιών της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, από τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο, ο εκδότης "ξαναχτυπά" με συνέντευξή του στην Χριστίνα Λαμπίρη στο Star.
"Δεν δημοσίευσα όλες τις φωτογραφίες της Ελένης που θα μπορούσα. Είναι αλήθεια ότι την ενημέρωσα για κάποιες κι ας λέτε οι δημοσιογράφοι ότι δεν έχουμε σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι έχω κάποια κριτήρια, για να δημοσιεύσω κάποιες φωτογραφίες ενώ για άλλες να ενημερώσω την Ελένη ότι κυκλοφορούν.
Δεν ήταν τίποτα περίεργο και μυστήριο. Είδα τις φωτογραφίες και ήταν προφανές ότι δεν ήταν παπαράτσι αλλά ήταν προϊόν υποκλοπής. Ούτε σε παραλία ήταν, ούτε σε κάτι τέτοιο! Είδα ανθρώπους να ποζάρουν στα 2 μέτρα. Όταν είσαι στα 2 μέτρα και ποζάρεις σε φωτογραφίζει φίλος σου. Αν σε έχει φωτογραφήσει παπαράτσι τότε είναι δίκαιο να δημοσιευτούν", είπε μεταξύ άλλων!

Πηγή:www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...