Συνέλαβαν τους δράστες που τεμάχισαν τον Αιγύπτιο


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 40χρονου Αιγύπτιου, ηλεκτρολόγου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο σε 28 κομμάτια στις 11 Μαΐου 2010, στην οδό Σαπφούς 44 στην Καλλιθέα, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Παλαιστίνης ηλικίας 30 ετών, ένας υπήκοος Αλγερίας ηλικίας 35 ετών και ένας υπήκοος Ιράκ ηλικίας 25 ετών.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν επαγγελματικές και οικονομικές διαφορές του 35χρονου Αλγερινού με το θύμα. Το θύμα είχε αναλάβει ως εργολαβία τις ηλεκτρολογικές εργασίες σε μία οικοδομή, την οποία ήθελε να αναλάβει και ο Αλγερινός δράστης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο Αλγερινός, με σκοπό να εκδικηθεί το θύμα και να πάρει αυτός τη δουλειά στην οικοδομή, έπεισε έναν εκ των Παλαιστινίων κατηγορουμένων που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα να κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι του. Η συνάντηση έγινε το πρωί της 11ης Μαΐου στο διαμέρισμα του Παλαιστίνιου, στην οδό Σκρα 82 στην Καλλιθέα, όπου και τον δολοφόνησαν.

Στη συνέχεια, για να εξαφανίσουν το πτώμα, το τεμάχισαν στην μπανιέρα του διαμερίσματος, το συσκεύασαν και το μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Τρεις δράστες συνελήφθησαν και ένας εξ αυτών ομολόγησε την πράξη του με κάθε λεπτομέρεια, ενώ ο τέταρτος (υπήκοος Ιράκ) διέφυγε στο εξωτερικό αμέσως μετά τη δολοφονία.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...