Μέρα χωρίς ληστείες δεν γίνεται!

Στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα, εισήλθε σε s/m και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 €. Δράστης αναζητείται.

Στη Νέα Ιωνία, οδός Αγ. Κων/νου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ημεδαπής, με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 €, χρυσαφικά και τα κλειδιά της οικίας της. Δράστες αναζητούνται.
Στο Ζωγράφου, οδός Σεβαστείας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 €. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε αυτ-το και αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Β. Ουγκώ και Ακομινάτου, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπό (1) χρυσή αλυσίδα και (1) μενταγιόν. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Σκιάθου και Αιλιανού, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν ελαφρά αλλοδαπό και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 45 €. Δράστες αναζητούνται.
Στην Πετρούπολη, συμβολή των οδών Στ. Ελλάδος και Τσακάλωφ, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν (1) φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) κάλυκας. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Θυσσού, άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από ημεδαπή το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 € και προσωπικά της έγγραφα. Δράστης αναζητείται.
Στο Π. Φάληρο, οδός Ελ. Βενιζέλου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα αθλητικών ειδών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με δίκυκλο μοτ-το που οδηγούσε συνεργός του και αναζητούνται.

ΠΗΓΗ:Crimes On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...