Μονάδα Εμφραγμάτων απέκτησε το νοσοκομείο Καλαμάτας!

Σήμερα, τέθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία η Μονάδα Εμφραγμάτων στο νοσοκομείο Καλαμάτας με έξι συνολικά κρεβάτια. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος με δηλώσεις του, ευχαρίστησε της θεσμικές δυνάμεις του νομού κι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του νοσοκομείου, για την σημαντική και ενεργή συμμετοχή τους στην μεγάλη κοινή προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης των υπηρεσιών του νοσοκομείου καθώς και των μονάδων Υγείας σε όλη τη Μεσσηνία.
Ο κ. Μπέζος σημείωσε πως ''στόχοι δεκαετίας μέσα από συντονισμό και κοινή προσπάθεια φαίνονται να κατακτώνται και καθημερινά να κερδίζονται μάχες σε προβλήματα που χρόνια τώρα ταλαιπωρούσαν τους πολίτες της Μεσσηνίας''.
Πρόσθεσε επίσης ότι, ''η άμεση λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου, η πλήρης ανάπτυξη της ΜΕΘ, η προμήθεια νέου αξονικού και μαγνητικού τομογράφου τους επόμενους μήνες, οι νέες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η ίδρυση του κέντρου Υγείας Αίπειας και των περιφερειακών ιατρείων Βλαχόπουλου, Άρι, Μεθώνης και Πεταλιδίου, σηματοδοτούν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η πολιτική του υπουργείου Υγείας στηρίζει το ΕΣΥ και στοχεύει στη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...