Εντίνιο: "Μπορεί το διπλό ο ΠΑΟΚ!"

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη, εμφανίστηκε ο πρώην επιθετικός του «δικεφάλου» και σκόρερ του τέρματος που πέρσι έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς Αρνάλντο Εντίνιο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μιλώντας στο Sport103fm, δε έκρυψε πως δεν πρόκειται ποτέ του να ξεχάσει το γκολ που πέτυχε στο Φάληρο το οποίο και θεωρεί το πιο σημαντικό στην καριέρα του. Αναλυτικά ο Εντίνιο τόνισε:
Για το αν θυμάται το γκολ που πέτυχε πέρσι στο "Καραϊσκάκη": «Πως είναι δυνατόν να μην το θυμάμαι; ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην Αθήνα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πάνω στον ενθουσιασμός μας δεν καταλάβαμε και πολλά από την υποδοχή του κόσμου. Θυμάμαι πολύ κόσμο να μας χειροκροτεί και να μας αποθεώνει».
Για το αν το γκολ που πέτυχε τότε είναι το πιο σημαντικό που πέτυχε στην παρουσία του στην Ελλάδα: «Πιστεύω ότι ήταν το πιο σημαντικό γκολ. Με έχει σημαδέψει αυτό το γκολ. Αυτό το γκολ έδωσε στον ΠΑΟΚ να καταλάβει ότι είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να καταφέρει πολλά».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει από την Αθήνα με το "διπλό" και φέτος: «Ναι! Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει δουλέψει πολύ. Δεν πρέπει να φοβηθεί τον Ολυμπιακό. Μπορεί να κερδίσει, αφού η κακοτυχία των τελευταίων χρόνων έχει σπάσει».
Για το ποια είναι η γνώμη για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είδα τα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε και την Βιγιαρεάλ. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνανε πολύ καλή δουλειά και στο γήπεδο δεν φάνηκε η μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει φέτος τη διαφορά: «Ξεχωρίζουν κάποιοι παίκτες. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς. Αναδείχθηκαν αυτοί οι παίκτες, λόγω της συνολικής δουλειάς. Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει πολλές ευρωπαϊκές νίκες». Για το ποιο είναι το κλίμα στην Ισπανία για τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ, αλλά και το γεγονός ότι ο "Δικέφαλος" είναι το φαβορί για την πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ: «Λένε ότι ο ΠΑΟΚ έχει άστρο που τον βοήθησε στην καλή του πορεία. Θεωρούν βέβαιο ότι μαζί με την Βιγιαρεάλ θα περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».
Για το αν ο φετινός ΠΑΟΚ θυμίζει αυτόν του Φερνάντο Σάντος: «Ναι μου θυμίζει την περσινή ομάδα. Αυτό συμβαίνει. γιατί κάποιοι παίκτες είναι ίδιοι. Έχει το ίδιο πάθος μέσα στο παιχνίδι. Μπαίνουν στο γήπεδο και το μάτι τους γυαλίζει και φαίνονται σίγουροι ότι θα πάρουν το παιχνίδι».
Για όσα συνέβησαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία περίεργη κατάσταση μετά τον Σάντος. Ο Σάντος δούλευε για πολλά χρόνια και η μεταβατική περίοδο θα ήταν δύσκολη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο της, γιατί οι παίκτες του ξέρουν να δουλεύουν καλά».
Για το αν του λείπει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ: «Μου λείπει η Θεσσαλονίκη. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές εκεί. Μιλάω στο τηλέφωνο με κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και έτσι κρατάω επαφή».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Τους ευχαριστώ για άλλη μία φορά. Θα έχουν πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου. Δεν θα πρέπει να σταματήσουν να αγαπούν τον ΠΑΟΚ, γιατί έτσι μπορούν να οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...