Οι φοιτητές της Κοινωνικής Θεολογίας συναντήθηκαν σήμερα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο!

Τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των φοιτητών του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας που, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να καταργηθεί, από το υπουργείο Παιδείας, λόγω των φαινομένων οικογενειοκρατίας.

Ο αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την συμπαράστασή του στους φοιτητές τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις εκ μέρους του υπουργείου Παιδείας. Λίγο πριν τη συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον αρχιεπίσκοπο, ομάδες φοιτητών του τμήματος είχαν συγκεντρωθεί έξω από την αρχιεπισκοπή, στο πλαίσιο των διαμαρτυριών που έχουν οργανώσει.
Ήδη στο τμήμα οι φοιτητές αποφάσισαν αποχή. Μεθαύριο έχουν αποφασίσει να κάνουν συγκέντρωση στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου συνεδριάζει η σύγκλητος του Ιδρύματος, σχετικά με το έγγραφο του Γ. Πανάρετου, να καταργηθεί το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και οι φοιτητές του να ενταχθούν στο Τμήμα Θεολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...