Ροζ βίντεο θα κυκλοφορήσει στο διαδύκτιο επώνυμης κυρίας της σόου μπιζ με ποδοσφαιριστή!


Δύσκολες στιγμές συνεχίζει να περνάει η γνωστή κυρία της σόου μπιζ μετά την είδηση ότι οι κρυφές ερωτικές της στιγμές με γνωστό ποδοσφαιριστή απαθανατίστηκαν και βρίσκονται στα χέρια παπαράτσι....

Χθες το βράδυ έγιναν διαπραγματεύσεις από τηλεφώνου ,της λαμπερής κυρίας με τον φωτορεπόρτερ για να περιέλθουν αυτές οι φωτογραφίες στα χέρια της και να εξαφανιστούν τα αρχεία.
Την ίδια ώρα μάλιστα της έγινε γνωστό ότι υπάρχει και βίντεο με τις παράνομες στιγμές που έζησε με τον διάσημο ποδοσφαιριστή που την δείχνουν σε... πολύ ιδιαίτερες στιγμές .
Αυτό βέβαια την σόκαρε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τηλεφωνήσει στον ποδοσφαιριστή και να του ζητήσει το λόγο για το πως βρέθηκαν αυτά τα αποδειχτικά στοιχεία της σχέσης τους στα χέρια του φωτορεπόρτερ με κίνδυνο να καταστραφεί η εικόνα της αλλά και η δική του οικογενειακή ηρεμία.
Ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι είχε υλικό τέτοιο στην κατοχή του αλλά για δική του χρήση και μόνο για να θυμάται τις στιγμές τους.
Δήλωσε μάλιστα στην αγχωμένη πρώην φίλη του ότι δεν ξέρει πως αυτό το υλικό βρέθηκε να κυκλοφορεί με αυτόν τον τρόπο.
Αποφασισμένοι μάλιστα και οι δύο να προλάβουν το κακό που πρόκειται να τους βρει αν αυτό το υλικό κυκλοφορήσει, επικοινώνησαν με τον παπαράτσι που τους υποσχέθηκε ότι θα τους παραδώσει το αρχείο.
Τους αποκάλυψε όμως ότι το υλικό αυτό δεν το έχει μόνο αυτός και ότι ειδικά το βίντεο με τις ερωτικές στιγμές τους ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Το ραντεβού των πρώην εραστών με τον φωτορεπόρτερ για την διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει σύντομα αφού οι δύο πρωταγωνιστές θέλουν να ξετυλίξουν «τον μίτο της Αριάδνης», αλλά πολύ περισσότερο να σώσουν τις σχέσεις τους που προς το παρόν κοιμούνται «τον ύπνο του δικαίου »!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...