Εξελίξεις αναμένονται στο κόμμα Καρατζαφέρη!

Ανοησίες χαρακτηρίζει τα όσα ακούγονται για οικουμενικές κυβερνήσεις ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης .

Όλα δείχνουν ότι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες για το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου ήταν μόνον η αρχή… και αναμένεται συνέχεια, αφού ο λαός δεν μπορεί εύκολα να συγχωρήσει την υπερψήφιση του μνημονίου παρ’ όλες τις προσπάθειες του Καρατζαφέρη και των στελεχών του, που λένε ότι δεν φταίνε αυτοί! Δεν ήξεραν…
Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να διασωθεί με προτάσεις περί οικουμενικής κυβερνήσεως. Και ονειρεύεται υπουργεία όπως ευθέως είπε η ιδρυτής του νέου κόμματος της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας Ντόρα. Θυμίζουμε τις θέσεις Καρατζαφέρη περί οικουμενικής κυβερνήσεως: «Συνεχίζω την έκκληση για σύσταση Οικουμενικής Κυβέρνησης Εθνικής Συνεργασίας για την διακυβέρνηση της χώρας.
Σε όλα τα επίπεδα καλλιεργείται αυτή ιδέα, και βρίσκει απήχηση σε όλη την χώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.»
Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στα εσωκομματικά του ΛΑ.Ο.Σ. είχαμε σήμερα μέσα από την συνέντευξη στην Καθημερινή, που έδωσε ο βουλευτής Μάκης Βορίδης στον δημοσιογράφο Στέφανο Κασσιμάτη. Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φράση από την συνέντευξη: Μάκης Βορίδης:«…Ας αφήσουμε τις ανοησίες που ακούγονται για οικουμενικές κυβερνήσεις».
Αυτές τις ανοησίες για οικουμενικές κυβερνήσεις τις λέει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Καρατζαφέρης και όποιος λέει ανοησίες αν γνωρίζουμε καλά ελληνικά είναι ανόητος… Με κάθε τρόπο προσπαθεί καθώς φαίνεται ο βουλευτής Βορίδης να αναγκάσει τον Καρατζαφέρη να τον διώξει… Αλλά αυτός κάνει πως δεν ακούει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...