Ευχαριστήρια επιστολή της Μπαρτσελόνα στον Παναθηναϊκό


Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν οι Καταλανοί από την Αθήνα και το απέδειξαν στέλνοντας επιστολή με την οποία ευχαριστούν τους "πράσινους" για τη φιλοξενία και εύχονται να συναντηθούν ξανά στο Γουέμπλεϊ!
Σίγουρα αποτελεί τιμή για κάθε σύλλογο να μένουν ικανοποιημένες με τη φιλοξενία ομάδες του επιπέδου της Μπαρτσελόνα. Οι άνθρωποι του  έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και οι μπλαουγκράνα τους ευχαρίστησαν:
"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά για τη φιλοξενία, στη διάρκεια της παραμονής μας στην Αθήνα. Παρακαλούμε να μεταβιβάσετε το ευχαριστώ μας σε όλα σας τα στελέχη για τη βοήθεια αυτή. Ήταν ευχαρίστησή μας να δουλέψουμε με τόσο καλούς επαγγελματίες. Ειλικρινά απολαύσαμε την παραμονή μας στην Αθήνα και η δουλειά μας έγινε πολύ πιο εύκολη χάρη στη συνδρομή σας. Παρακαλούμε να μεταβιβάσετε την ευγνωμοσύνη σε όλους του φίλους μας στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να σας δούμε σύντομα κάπου στο κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μακάρι να βρεθούμε στο Γουέμπλεϊ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...