Η Αθηνά βαρέθηκε



Η Αθηνά Οικονομάκου, το κορίτσι που γνωρίσαμε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Ζωή της άλλης», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον χώρο της showbiz.


"Κοιτάω να μην δίνω δικαιώματα"
"Κοιτάω να μην δίνω δικαιώματα"
«Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με τα προσωπικά μου και κάθε εβδομάδα δημοσιεύουν το καινούργιο μου φλερτ, πράγματα που δεν ισχύουν. Με ενοχλεί, αλλά κοιτάω να μη δίνω δικαιώματα. Προς το παρόν, αδιαφορώ» δήλωσε η νεαρή ηθοποιός.

Η τηλεοπτική Ξένια εξήγησε και τον λόγο που δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει στα αναληθή δημοσιεύματα που την αφορούν: «Θα δώσω περισσότερη έκταση στο θέμα, αν ασχοληθώ. Αν κάποια στιγμή ξεπεράσω τα όριά μου, δεν ξέρω σε τι σημείο θα φθάσω. Είναι κουραστικό να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχουν πέσει κάποιοι πάνω μου και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο τη δική μου δημοσιότητα».

Όλη αυτή η υπόθεση, βεβαίως, έχει αντίκτυπο και στην οικογένειά της. Οι γονείς της στεναχωριούνται και περισσότερο αγχώνονται να μην πληγωθεί εκείνη με όλα όσα γράφονται.

Όσο για τον χώρο της showbiz, η Αθηνά δεν διστάζει να πει: «Όλη αυτή η λάμψη είναι ψεύτικη ορισμένες φορές. Δεν μου αρέσει το ψεύτικο, η υποκρισία. Και εμείς ζούμε μια καθημερινή ζωή, τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, η δουλειά μας έχει τέτοιες απαιτήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...