«Θέλω να δω τον εγγονό μου»

Με τρεμάμενη φωνή η Μαρία Λαζαρίδη, η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» και αναφέρθηκε στην Αγγελική Ηλιάδη και στον εγγονό της, τον μικρό Μπαμπίνο, καρπό του έρωτα της τραγουδίστριας με τον εκλιπόντα επιχειρηματία.



Μιλάει με σπαραγμό και αποκαλύπτει τον πόνο της. Τον πόνο της γιαγιάς που δεν βλέπει τον εγγονό της. «Τον Μπαμπίνο μου τον βλέπω μόνο σε μια φωτογραφία που έχω από ένα δημοσίευμα περιοδικού» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Λαζαρίδη και προσθέτει: «Η Αγγελική δεν σηκώνει πια το τηλέφωνό της. Με κρατάει μακριά από το εγγονάκι μου. Έχει εξαφανιστεί».

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Μαρίας, έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με την οικογένεια του πρώην αγαπημένου της: «Κάποτε η Αγγελική έλεγε ότι η οικογένειά της βρίσκεται στην Καβάλα και εννοούσε εμάς. Όπως αποδείχθηκε όμως, δεν το πίστευε αυτό, αφού έχουμε να ακούσουμε τη φωνή της πάρα πολύ καιρό. Δεν ενδιαφέρεται πια για τίποτα. Ζούμε, πεθάναμε, για εκείνη είναι το ίδιο. Κρίμα, γιατί εγώ την είχα σαν κόρη μου. Της έδωσα αγάπη και δεν πήρα την αγάπη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...