Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση

Πρόβα εκλογών στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή το ενδεχόμενο των πρόωρων εθνικών εκλογών.
Ο Γιώργος Παπανδρέου από την Πάτρα, ζήτησε ψήφο ευθύνης απέναντι στο μέλλον και κατηγόρησε τη ΝΔ για υποκρισία και "μαγικές λύσεις".Ο Αντώνης Σαμαράς,μιλώντας στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για ερημοποίηση της οικονομίας.
Μύθο και ψέμα χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα την αντιμνημονιακή θέση της ΝΔ.Για κοκορομαχίες έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης και απηύθυνε έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλία για την έξοδο της χώρας από την κρίση.Απεμπλοκή από την πολιτική και την οικονομική ομηρία ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Ιωάννινα.Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών η τελική πρόβα για τις εκλογές της Κυριακής.Ομιλία Παπανδρέου σήμερα στο Σπόρτινγκ και Σαμαρά στη Β' Περιφέρεια Πειραιά.
http://www.fimotro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...