«Έτσι θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον τρόπο που αγωνίζεται, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».


«Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να κερδίσει και αυτό μας υποχρεώνει να έχουμε έναν επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και παράλληλα ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Αυτά δημιουργούν ρίσκο, το οποίο εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι το αγωνιστικό μας στυλ και δεν θα το αλλάξουμε, καθώς αρέσει και στους φιλάθλους μας», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Χάσαμε έναν αγώνα στις λεπτομέρειες, αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να μας ανησυχεί το περιβάλλον αλλά και ο αντίπαλος. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε το Πρωτάθλημα»,

Για το παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την Ηλιούπολη ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε: «Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για την κάθε ομάδα και έχουμε δει να χάνουν σε αυτό και ομάδες της Super League. Από την πλευρά μας θα παίξουμε με την μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλό μας».

Εν τω μεταξύ, κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε σήμερα ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού είχε ένα αιμάτωμα από κλωτσιά που δέχθηκε στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και χτες, που οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό, αυτός πήγε στου Ρέντη κι έκανε θεραπεία.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και έτσι μετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, δεν αποκλείεται όμως, να θελήσει ο Βαλβέρδε να τον προφυλάξει και να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη.

Χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα προπονήθηκε και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11 το πρωί και στη συνέχει θα γίνει γνωστή η αποστολή για το ματς του Κυπέλλου στο Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...