Διαλύεται η Αγροφυλακή - Αλλαγές και στους Πυροσβέστες

Επιπλέον στο υπουργικό συμβούλιο συζητήθηκε η μελέτη ομαδοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.
Η διάλυση της αγροφυλακής και η μετάταξη των υπαλλήλων της σε δασικές υπηρεσίες, η συγκρότηση υπηρεσιακού συμβουλίου που θα εξετάσει πόσους υπαλλήλους έχει ανάγκη η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και η κάλυψη αναγκών άλλων υπουργείων από τους υπόλοιπους,καθώς και η μετάβαση των 5.416 εποχικών πυροσβεστών σε καθεστώς πενταετούς θητείας με την επωνυμία Επικουρικοί Πυροσβέστες, αντί του ισχύοντος μέχρι τώρα καθεστώτος των 8μηνων συμβάσεων είναι μερικά, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα θέματα που απασχόλησαν την σημερινή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Επιπλέον στο υπουργικό συμβούλιο συζητήθηκε η μελέτη ομαδοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα εξετασθεί η παραχώρηση χρήσης ορισμένων από αυτά σε ιδιώτες.
Επίσης συζητήθηκε η άμεση αναδιάρθρωση του ΟΣΕ και των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου προέβη σε πλήρη ενημέρωση για την πορεία της οικονομίας, ενώ έθεσε και τους προς επίτευξη στόχους του κάθε υπουργείου για το επόμενο τρίμηνο.
ΠΗΓΗ:lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...