Ισόβια σε ανήλικους που σκότωσαν τον βιαστή τους!


Τον μαχαίρωσαν,εξοργισμένοι επειδή τους τηλεφώνησε για να τους κοροιδέψει,λίγη ώρα αφού το δικαστήριο ελλείψει στοιχείων τον άφησε ελεύθερο

Ο εικονιζόμενος 45χρονος Robert Daley καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον βιασμό μίας 15χρονης,της 16χρονης αδελφής της και μίας ενήλικης γυναίκας.
Από τα τρία θύματά του,μόνο η 16χρονη ήταν πρόθυμη να καταθέσει εναντίον του και επειδή ήταν ελλιπή τα αποδεικτικά στοιχεία τον άφησαν ελεύθερο.
Τότε αυτός μόλις επέστρεψε στο διαμέρισμα του στο νότιο Λονδίνο,τηλεφώνησε στο σπίτι που έμεναν οι 2 ανήλικες αδερφές και γελούσε επειδή αθωώθηκε.
Οι ειρωνίες του ''όπλισαν'' τα χέρια της 15χρονης και του συνομήλικου φίλου της οι οποίοι τον βρήκαν αμέσως μετά και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.
Το δεκαπεντάχρονο αγόρι καταδικάστηκε σε ισόβιο κάθειρξη,και το κορίτσι σε έξι χρόνια φυλάκιση γιατί σύμφωνα με το δικαστήριο επέδειξαν ανατριχιαστικά εγκληματική συμπεριφορά για την ηλικία τους.
ΠΗΓΗ:  newsit.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...