ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ!

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ. Την ίδια ώρα έκλεισαν και οι δύο θέσεις στην κορυφή της πυραμίδας της δημόσιας τηλεόρασης.
Πρόεδρος ο Θανάσης Παπαγεωργίου και Διευθύνων σύμβουλος ο Λάμπης Ταγματάρχης.


 Χιλιάδες ήταν εκείνοι που υπέβαλαν αίτηση για μια θέση στην δημόσια τηλεόραση. Ανάμεσά τους σχεδόν όλοι οι πολιτικοί συντάκτες που καλύπτουν ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στα ιδιωτικά κανάλια. Πρώτο όνομα που φιγουράρει,στην λίστα του Μάξιμου που έχει σταλεί στο ραδιομέγαρο, είναι πάντως γυναίκα....
Και η Ρηγίλλης έχει στείλει την δική της λίστα, αλλά όταν στην ΕΡΤ η παρουσίαση του κόμματος της ΝΔ φτάνει στο 17% φανταστείτε, τι τύχη μπορεί να έχει. Πάντως σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ εδώ οι συντάκτες που έχουν κάνει αιτήσεις προέρχονται από τον χώρο των εφημερίδων και των ραδιοφώνων.
Η έλευση πάντως του νέου Προέδρου αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στις διευθυντικές θέσεις ολόκληρης της πυραμίδας. Τα χαρτάκι το έχει πάρει από τον Τ. Χυτήρη και το έχει στην τσέπη του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...