Σε κλοιό κινητοποιήσεων ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ



Μαζικές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσει η Αριστερά την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, απαντώντας στα νέα οικονομικά μέτρα που φημολογείται ότι προετοιμάζει κυβέρνηση, ύστερα από την αναθεώρηση του ελλείμματος του προϋπολογισμού 2009.

Με ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ τονίζει ότι «τα νέα μέτρα που φέρνουν τη Δευτέρα οι σύμμαχοι της κυβέρνησης και της ΝΔ, η Τρόικα, είναι προσυμφωνημένα και θα κλιμακώσουν τη βάρβαρη σφαγή των μισθολογικών, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων».

Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στο οποίο συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους φοιτητές να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει στο Πολυτεχνείο το απόγευμα της Δευτέρας και ακολούθως, στην πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε όπου θέλουν. Στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία σκέφτονται τι μέτρα πρέπει να πάρουν για την οικονομία τους για να τη σώσουν και μεις εδώ κάνουμε επαναστατική γυμναστική.......

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...