Στο φως οι αιτήσεις για την άρση απορρήτου τηλεπικοινωνιών



Τις αιτήσεις που είχε υποβάλει η ΕΥΠ σε Εισαγγελέα για να της επιτραπεί η άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων εμπλεκομένων στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου ζήτησαν οι κατηγορούμενοι για το «συνδικάτο του εγκλήματος», αίτημα που έγινε δεκτό από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι η άδεια δόθηκε παρατύπως καθώς όπως λένε η υπηρεσία πληροφοριών απέφυγε να υποβάλει αιτήματα προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα της ΕΥΠ και απευθύνθηκε σε Εισαγγελέα Εφετών επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφάλειας, που όπως ανέφερε η υπεράσπιση «δεν περιλαμβάνουν απαγωγή εφοπλιστή».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βλαστός επανέφερε στο δικαστήριο το θέμα των απομαγνητοφωνήσεων που έγιναν στις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ, υποβάλλοντας ένσταση πλαστότητας εγγράφων, υπενθυμίζοντας ότι για το θέμα αυτό έχει υποβάλλει μήνυση σε δύο υπαλλήλους της ΕΥΠ που έκαναν απομαγνητοφώνηση.

Ο Π. Βλαστός υποστήριξε πως οι εν λόγω υπάλληλοι έχουν αλλάξει ημερομηνίες συνομιλιών και έχουν παραλείψει τμήματα «πολύ σημαντικά για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...