Ο Τσιμιτσέλης δεν σηκώνει την απιστία!!!

Ένα βαρύ αρσενικό σε μεγάλα κέφια. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χαρακτηρίζεται από πολλούς αρρενωπός, ευθυτενής και ότι αποπνέει τον αέρα του «καθαρόαιμου» αρσενικού. Ο ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι για τρίτη χρονιά στην «Πολυκατοικία» και νιώθει ευτυχής για αυτό. Δεν φοβάται πως δεν εξελίσσεται επειδή βρίσκεται στην ίδια σειρά απεναντίας νιώθει μέρα με τη μέρα όλο και πιο ώριμος και καλύτερος στη δουλειά του. Όσο για τη σχέση του με τη συνάδελφό του, Βάσω Λασκαράκη, περνάει πολύ καλά μαζί της και η ιδέα του γάμου δεν τον ξενίζει. «Δεν έχω μπει στο τριπάκι να κρατήσω τη ζωή μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ούτε και να την προωθήσω κιόλας.
Νομίζω ότι απλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζω», λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει «Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια, αν τα φέρει η ζωή και βρίσκομαι στο κατάλληλο επίπεδο ωριμότητας». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δηλώνει πως είναι αρκετά εγωιστής και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόταν την απιστία, αν φυσικά το μάθαινε. «Δεν την έχω βιώσει την απιστία αλλά μπορεί να έχει υπάρξει και να μην το έχω μάθει. Αν το μάθαινα, πάντως, δεν θα σήκωνα κουβέντα», λέει χαρακτηριστικά. Παρακολουθεί τηλεόραση και κυρίως σήριαλ γιατί αυτά τον αφορούν για τη δουλειά του.
Βλέπει όμως και εκπομπές μαγειρικής αν και θεωρεί πως όλα αυτά που δείχνουν δεν είναι χρηστικά για μια οικογένεια. «Παρακολουθώ τις εκπομπές μαγειρικής αλλά είναι τόσα πολλά τα υλικά που… τρέχα γύρευε. Άντε να ψάξεις να βρεις τώρα μαντζουράνα Ημαθίας…»
πηγή: GLAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...