Οι “επαναστάτες” της φακής…

ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ" ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
Η Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε με προκύρηξη 7000 λέξεων την ευθύνη για την αποστολή εμπρηστικών δεμάτων σε πρεσβείες και γραφεία ξένων πολιτικών και φορέων. Φυσικά και δεν πρόκειται να παραθέσουμε όλο το κείμενο, αφού άλλωστε αυτό πλέον κατακλύζει το διαδίκτυο μέσω ιστοσελίδων που αποτελούν φερέφωνα της κυβέρνησης. Θα αδράξουμε την ευκαιρία μέσω μίας φράσης της προκήρυξης για να πούμε κάποια πράγματα που ελπίζουμε είναι ουσιαστικά. Η φράση αυτή λέει: ” Άλλωστε με την ίδια θέρμη προσδοκούμε οποιαδήποτε κριτική που θα μας προβληματίσει και θα μας κάνει καλύτερους”. Επειδή βέβαια ποσώς μας ενδιαφέρει να γίνουν καλύτεροι οι αριστεροί τρομοκράτες, εμείς θα μιλήσουμε για κάποια πράγματα, τα οποία απασχολούν τον Έλληνα πολίτη, για να μπορέσει αυτός να προβληματιστεί και να γίνει καλύτερος.

Εδώ και καιρό λέμε ότι στην περίπτωση της αριστερής τρομοκρατίας τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύπτουν, εντέχνως, την ιδεολογική προέλευση της, με φανερό σκοπό την αθώωση μίας ολόκληρης ιδεολογίας, ενώ αντιθέτως επιδίδονται σε προσπάθειες κατασκευής “ακροδεξιάς” τρομοκρατίας. Αυτό δείχνει ότι ο πραγματικός εχθρός του συστήματος δεν είναι φυσικά η αριστερά, η οποία το τροφοδοτεί, το συντηρεί και το προστατεύει, αλλά εμείς που το τρομάξαμε και το κάναμε να αρχίσει να δρα σπασμωδικά με ριπές συκοφαντικών δημοσιευμάτων με απώτερο σκοπό την κατασκευή κλίματος και εν τέλει διώξεων. Η προκήρυξη, μάλλον κατά λάθος, συμφωνεί σε αυτό και παραθέτουμε το απόσπασμα:
“Παράλληλα η προπαγάνδα των ΜΜΕ που ακολουθεί είτε αποκρύπτει κάποια χτυπήματα καλύπτοντας τα με ένα πέπλο σιωπής είτε στην περίπτωση που είναι αναγκασμένη να τα προβάλει (βόμβες, εκτελέσεις) θα τα απολιτικοποιήσει συκοφαντώντας τα”.
Βέβαια είναι απορίας άξιον το που βλέπουν οι τρομοκράτες την συκοφαντία, όταν τα ΜΜΕ εντέχνως και κατ’ επανάληψη δίνουν την ευκαιρία σε έναν ολόκληρο ιδεολογικό χώρο να συνεχίζει την εγκληματική του δράση μέσω αυτής ακριβώς της “αποπολιτικοποίησης”. Για του λόγου το αληθές και για να μην μένει και καμμία απορία σε κανέναν ας παραθέσουμε τον ιδεολογικό αυτοπροσδιορισμό της εγκληματικής συμμορίας που, όπως η προκήρυξη λέει, τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν μανιωδώς να αποκρύψουν: “Ανήκουμε λοιπόν στην αντικοινωνική τάση της αναρχίας, που δεν έρχεται σε ρήξη μόνο με το κράτος αλλά και με την κοινωνία”. Αναρχικοί, λοιπόν, “αντεξουσιαστές” είναι οι τρομοκράτες. Ιδεολογικοί απόγονοι του Μάρξ, του Μπακούνιν και του Τρότσκι. Αριστεροί… Από αυτούς που, σύμφωνα με την δική τους ορολογία, “απαλλοτροιώναν” τα μαγαζιά των Ελλήνων, παρέα με αλλοδαπούς κουκουλοφόρους, το 2008 στο κέντρο των Αθηνών.

Ας δούμε και άλλα δύο αποσπάσματα για να δούμε την “επαναστατική” δράση και ποιότητα της εν λόγω οργάνωσης:
“Βέβαια η πράξη της συγκεκριμένης υπαλλήλου βρίσκεται εκτεθειμένη στην κοινή λογική και να είναι σίγουρη πως το όνομά της δεν θα λησμονηθεί εύκολα από το νέο αντάρτικο πόλης”.
Εδώ οι “επαναστάτες” μιλάνε για μια υπάλληλο που άνοιξε την αλληλογραφία με τον εμπρηστικό μηχανισμό με αποτέλεσμα να κινδυνέψει όταν αυτός αναφλέγει. Το ότι αυτή η υπάλληλος άνοιξε τον μηχανισμό, προφανώς νωρίτερα από ότι είχαν προβλέψει, οδήγησε στην σύλληψη δύο τρομοκρατών και τώρα οι “επαναστάτες” μέσα από την προκύρηξη τους την απειλούν και μέσω αυτής απειλούν και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, τον κάθε Έλληνα.

Τι θεωρούν όμως οι τρομοκράτες συνέχιση του αγώνα μετά την σύλληψη; Μα φυσικά το κλαψούρισμα ενώπιον του συστήματος. Διαβάζουμε λοιπόν στην προκήρυξη των “περήφανων” επαναστατών: “Μέσα από τις φυλακές συνεχίζουν τον αγώνα πραγματοποιώντας προσφάτως απεργία πείνας”.
Εδώ μιλάνε για συντρόφους τους από άλλες χώρες, βέβαια, αλλά και οι ίδιοι δεν πάνε πίσω, αφού ο ένας από τους συλληφθέντες της οργάνωσης αρνήθηκε τις κατηγορίες, κοινώς προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του για την δράση του. Ωραίοι “επαναστάτες”…
http://xryshaygh.wordpress.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia ta dika tous tsirakia pou me tin voitheia twn mpatswn spagan magazia ton dekemvri tou 2008 giati den leei tipota i xrysi aygi? kai gia ta alla ta mpoumpoukia pou prin mia evdomada sxediazan na kapsoun sinagwges metanastwn pali den leei tipota.ta kala kai simferonta

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είχε αναφερθεί αναλυτικά στους παρακρατικούς που έκαιγαν μαγαζιά και φυσικά στους ασύλληπτους ακόμα της MARFIN που μας κάνουν για παρακρατικοί παρά για αναρχικοί-ταραξίες. Για το κάψιμο και την σύλληψη στο Περιστέρι εμείς το γράψαμε. Ελπίζουμε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην έχει εκλεκτικές συγγένειες με μπάτσους γιατί είναι μοναδικό φαινόμενο οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ να συμπράττουν με την Αστυνομία . Σε Βέλγιο, Γερμανία , Ουγγαρία και Αυστρία πάνω από 2000 συναγωνιστές έχουν συλληφθεί και κάποιοι από αυτούς έχουν φυλακιστεί για τις Ιδέες τους από αστυνομικούς που υπηρετούν ένα σάπιο πολιτικό σύστημα όπως και οι δικοί μας. Πάντως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να αλλάξει εάν θέλει να καθιερωθεί ως Εθνικιστική Δύναμη σε μια Ελεύθερη Ευρώπη των Λαών. όπως και να έχει φίλε ευχαριστώ για το σχόλιό σου και ότι και να πιστεύεις περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν. Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια μας έχει κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς με την κόκκινη τρομοκρατία αλλά την καταδικάζουμε από όπου και εάν προέρχεται όπως και την ασυδοσία των σερίφηδων της ΕΛ.ΑΣ.
Σ.Μαρίνης

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...