Μαρκογιαννάκης - Κιλτίδης στο κόμμα της Ντόρας



Δύο πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να ενταχθούν, στις 21 Νοεμβρίου, στο κόμμα που αναμένεται να ιδρύσει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πρόκειται για τους πρώην υπουργούς Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Κώστα Κιλτίδη, οι οποίοι, μιλώντας στην  πρωινή εκπομπή του ALTER, «Καλημέρα» επανέλαβαν ότι είναι δεδομένη η επιθυμία τους να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος.
«Στις προθέσεις μου είναι στις 21 του μηνός να είμαι εκεί και να υπογράψω» δήλωσε ο Χ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος προσδιόρισε πως το νέο κόμμα τοποθετείται «στον ευρύτατο χώρο της κεντροδεξιάς, χωρίς να είναι περιορισμένο στα στενά όρια που επιχειρεί να περιορίσει τη νέα ΝΔ ο κ. Σαμαράς».

Στην ίδια εκπομπή, ο Κώστας Κιλτίδης δήλωσε πως είναι δεδηλωμένη η πρόθεσή του εδώ και μήνες να ενταχθεί στο νέο κόμμα.

Την ίδια ώρα, αναπτύσσεται έντονη φημολογία και για άλλους βουλευτές και στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα, που φέρονται να σκέπτονται ομοίως την ένταξή τους στο νέο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός της ΝΔ,  Ανδρέας Ανδριανόπουλος, και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θοδωρής Κοτσώνης, κινούνται ήδη σε αυτή την κατεύθυνση και δεν αποκλείεται στις 21 Νοεμβρίου να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος.

Ακούγεται επίσης και το όνομα του βουλευτή Θανάση Γιαννόπουλου, ο οποίος, το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, μίλησε θετικά για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό, ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Εν τω μεταξύ ,ο μηχανισμός της Ντόρας Μπακογιάννη εργάζεται πυρετωδώς για την 21η Νοεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν το όνομα, το σύμβολο και η ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος, στο θέατρο Μπάντμιντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...