Θανάσιμος τραυματισμός δύο ανηλίκων στα Γιαννιτσά σε τροχαίο

Τραγική εξέλιξη είχε η βραδινή έξοδος τριών ανηλίκων 16 και 17 χρόνων, στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ένας εξ αυτών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στηθαίο μικρής γέφυρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο από τους επιβαίνοντες.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, το δυστύχημα συνέβη στη 1.15 μετά τα μεσάνυχτα, στο 19ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γιαννιτσών-Αριδαίας. Νεκροί είναι ο 17χρονος οδηγός του οχήματος και ο 16χρονος συνεπιβάτης, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε από το όχημα και ο επίσης ανήλικος συνοδηγός.
Μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ούτε για την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...