ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΚΡΗ!

Οι ώρες περνούν δύσκολα, φίλοι, συγγενείς συνάδελφοι απλοί θαυμαστές απο κάθε γωνιά της Αθήνας, σε λίγαλεπτά, στις 10:30 στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Μακρή που έφυγε αιφνίδια απο την ζωή την Παρασκευή στις 16:45 το απόγευμα .Οι λέξεις βγαίνουν δύσκολα ,Οι γείτονες του ηθοποιού στην Νέα Ιωνία δεν μπορούν να πίστέψουν  ότι έφυγε τόσο ξαφνικά το γελαστό παιδί.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως η μητέρα του Άννα δεν έχει μάθει για το τραγικό συμβάν. Φίλοι και συγγενείς προσπαθούσαν να βρούν τον τρόπο, με τι δύναμη αυτή η γυναίκα με το μεγάλο πρόβλημα υγείας στα πόδια της,κατάκοιτη πια στο κρεββάτι, θα αντιμετωπίσει αυτή την μεγάλη απώλεια. Ο Χρήστος εκτός από παιδί της ήταν η συντροφιά της, το στήριγμα της στις δύσκολες στιγμές όταν πρίν από λίγους μήνες έχασε τον άντρα της . Η ογδοντάχρονη γυναίκα κάθε στιγμή της ημέρας ζητά το παιδί της, η καθημερινή της τηλεφωνική τους επικοινωνία όταν εκείνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της έχει λήψει ακόμη και τα λόγια του ήταν για εκείνη δύναμη" Μαμά θα γίνω καλά, θα γυρίσω". "Αυτά σκέφτεται και μονολογεί " συμπληρώνει ο Ανδροκλής ο αδελφικός φίλος του Χρήστου. " Κανείς δεν είχε την δύναμη να της πεί ότι έφυγε ο Χρήστος ξέρει ότι είναι ακόμη στο νοσοκομείο" συμπληρώνει συντετριμένος. Η κυρία Άννα Μακρή κρατά την φωτογραφία του Χρήστου αυτή που είναι ντυμένος αστυνομικός από τα γυρίσματα του " ΜΗΤΣΙΧΩΣΤΑ", τα μάτια της τρέχουν δάκρυα, κάποιες στιγμές κοιτά την άδεια θέση δίπλα της, εκεί που καθόταν ο άγγελος της όπως τον έλεγε συχνά και έπιναν μαζί το απογευματινό τους καφεδάκι τον περιμένει να γυρίσει.Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Πρόσωπα Βουβά σχεδόν ανέκφραστα και στο Γ' Νεκροταφείο εδώ που παίζεται τώρα η τελευταία πράξη του δράματος. Όλοι κρατούν στα χέρια τους από ένα λευκό τριαντάφυλλο , το αγαπημένο λουλούδι του Χρήστου. Καλό Ταξίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...