Δικαιωμένος δηλώνει ο Θ. Ρουσόπουλος για τη μη παραπομπή του στην υπόθεση Βατοπεδίου!

Δικαιωμένος από την έκβαση της χθεσινής ψηφοφορίας και τη μη παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Βατοπεδίου εμφανίστηκε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος .
Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι δύο χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπος με "καταιγίδα συκοφαντίας και ψεύδους" με στόχο τον πολιτικό του αποκλεισμό και εξόντωση και δι' αυτών την υπονόμευση της κυβέρνησης Καραμανλή.
  "Η συκοφαντία αυτή ήταν καθαρή κατασκευή", τόνισε, δηλώνοντας ότι δικαιώθηκε από τη Βουλή.  Η ΝΔ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά και ανεξάρτητοι Βουλευτές ανέδειξαν την αλήθεια, συνέχισε ο κ. Ρουσόπουλος, επισημαίνοντας πως μαζί τους συντάχθηκε και ένας σημαντικός αριθμός Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν με γνώμονα τη συνείδησή τους και όχι κομματικές σκοπιμότητες.
  "Η απόφαση των Βουλευτών, είναι πέρα από το πρόσωπό μου. Είναι μια απόφαση που στηρίζει την αλήθεια και την δικαιοσύνη», κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ -ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...