Στην Κεφαλλονιά το χασίς σε δόσεις


Στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, πιάστηκαν τρείς Αλβανοί ηλικίας 28, 20 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο 23χρονος κατηγορείται επιπλέον για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από τους παραπάνω, διενήργησαν παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου – ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, έρευνα στην οικία όπου διέμεναν οι τρεις συλληφθέντες για ναρκωτικά, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
Τρεις (3) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2.552 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Μία συσκευασία, εντός της οποίας υπήρχαν δεκαέξι (16) ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 187,1 γραμμάρια κάνναβης.
Μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη βάρους 15 γραμμαρίων.
Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Δύο συσκευασίες με 70 περίπου νάιλον σακουλάκια με φερμουάρ, που χρησιμοποιούνταν για την συσκευασία της κάνναβης σε δόσεις.
Έξι κινητά τηλέφωνα.
Μία δίκυκλη μοτ-τα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εκτός από τους τρεις συλληφθέντες, παρευρίσκονταν και άλλοι τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 21 και 18 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας, καθ’ όσον προέκυψε ότι στερούνταν ταξιδιωτικά έγγραφα και δεν είχαν σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο σημείο.

http://crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...