Κ.Λέχου: «Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα σκουπίδια»


Η Κατερίνα Λέχου, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς το «Νησί» ,που κάνει τα μηχανάκια της agb να χτυπάνε κόκκινο, μιλάει για τον ρόλο της και την επιτυχία της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε, «ήταν δύσκολο και απαιτητικό "στοίχημα" που με γέμισε ευθύνη και χαρά. Τα γυρίσματά μας ήταν δύσκολα και οι συνθήκες ήταν μερικές φορές πάρα πολύ δύσκολες, αλλά υπήρχε εξαιρετικό κλίμα και μετριαζόταν το κρύο και η κούραση» και συνήχησε «ήταν μια ακριβή εμπειρία για μένα και απόλαυσα τη συνεργασία με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τον Θοδωρή Παπαδουλάκη που μας σκηνοθέτησε με μεγάλη έμπνευση, τη συνεργασία με καλούς ηθοποιούς , με πρώτο και κύριο τον "άντρα μου" τον Στέλιο Μάινα».
Τέλος η όμορφη ηθοποιός, αναφερόμενη στην επιτυχία της σειράς είπε, «χάρηκα πολύ που η σειρά αγκαλιάστηκε με τόσο μεγάλη θέρμη, γεγονός που αποδεικνύει ότι το κοινό της τηλεόρασης "διψάει" για καλές δουλειές και γυρνά την πλάτη στα "σκουπίδια"».
Πηγή: Tv Ζάπινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...