«Έφυγε» η ψυχή του Αστέρα Εξαρχείων!

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης ο Μιχάλης Λώλος, ο μακροβιότερος Έλληνας προπονητής. Υπήρξε το σύμβολο του Αστέρα Εξαρχείων και η προσφορά του στο σύλλογο είναι ανεκτίμητη. Υπηρέτησε την ομάδα από τα τέλη της δεκαετίας του ’50 ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια διατέλεσε προπονητής για 33 συνεχή χρόνια.

Ο Λώλος ήταν θρυλική μορφή της Πλατείας Εξαρχείων και όλοι τον αποκαλούσαν με το υποκοριστικό του «γίγαντας». Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον Αστέρα και βρισκόταν πάντα δίπλα στα νέα παιδιά της ομάδας. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων και σε κάθε αγώνα της ομάδας γνώριζε την αποθέωση.
Ο Αστέρας φέτος άρχισε να βρίσκει ρυθμό, όμως τα οικονομικά του συλλόγου δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, γι’ αυτό οι παράγοντες του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν ένα.... πάρτι με στόχο την ενίσχυση της ομάδας. Το πάρτι είναι προγραμματισμένο για τις 20 Νοεμβρίου στο κοινωνικό κέντρο "Στέκι Μεταναστών", στην οδό Τσαμαδού 13-15, όμως η ψυχή του Αστέρα δεν το πρόλαβε.Ανακοίνωση για το χαμό του Λώλου εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Β’ και Γ’ Εθνικής, εκφράζοντας τη βαθιά λύπη της.Η κηδεία του Μιχάλη Λώλου θα γίνει την Πέμπτη στις 15:00 στο Α’ νεκροταφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...