ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΚΑΤΡΟΥΚΕΣ

Και εκεί που καθόμουν ήσυχος αλλά προβληματισμένος για τα κακά μαντάτα σχετικά με την οικονομία μας, ήρθε ο αντιπρόεδρος κ. Πάγκαλος και με τρόμαξε, ρίχνοντας την δική του διακαναλική «βόμβα». Είπε ο «πολύς» κ. Πάγκαλος, πως δεν είναι δα και τόσο τρομερό πράγμα η χρεωκοπία. Μέχρι σήμερα όλοι ανεξαιρέτως μας είχαν πρήξει με την επιχειρηματολογία τους για τα κακά της χρεωκοπίας. Ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αισθάνθηκα να καταρρέω. Εκεί που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα της μη χρεωκοπίας, νάσου ο κ. Πάγκαλος με τις δικές του «βομβιστικές» θεωρίες περί φαλιμέντου. Ο θόρυβος και η ταραχή που δημιουργήθηκαν, ανάγκασαν τα κανάλια να το κάνουν πρώτο θέμα. Όμως πριν καλά καλά κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από την παγκαλική έκρηξη , οι «πυρήνες της τρακατρούκας» αποφάσισαν να κλέψουν από τον κ. αντιπρόεδρο, την δόξα και τα πρωτοσέλιδα, στέλνοντας γράμματα σε όλο τον κόσμο με εκρηκτικό περιεχόμενο.

Μεξικό, Βουλγαρία στο στόχαστρο !!!

Αποφάσισαν οι τρομοκράτες;;; να πλήξουν καίριους στόχους ανά την Ευρώπη, όπως η κ. Μέρκελ, ο κ. Σαρκοζύ, αλλά και πρεσβείες κρατών που έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση των λαών ως σύμβολα του μίσους, όπως η Βουλγαρία, το Μεξικό, η Ελβετία κλπ. Βέβαια πάντα θα μείνει αναπάντητη η απορία μου γιατί η Αμερική έμεινε έξω από τον κύκλο των ταχυδρομημένων εκρηκτικών επιστολών.

Εκεί που η κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Ε. πνιγόντουσαν στα πελάγη των SPREADS και των δηλώσεων του κ. Παγκάλου, ήρθε αυτό το «δώρο» της τρομοκρατίας. Έτσι προς μεγάλη ανακούφισή τους οι «έγκυροι», «έγκριτοι» και πρό πάντων «αδέσμευτοι» δημοσιογράφοι, εγκατέλειψαν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα το δυσάρεστο για την κυβέρνηση θέμα της οικονομίας και ανέδειξαν τα τρομοκρατικά ψίχουλα με τις τρομοκρατικές τρακατρούκες, σε κυρίαρχο θέμα των ειδήσεων.

Θυμάμαι ότι στις αρχές Απριλίου είχα γράψει το άρθρο : ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που αφορούσε συλλήψεις τρομοκρατών που ανήκαν, όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως, στους πυρήνες της φωτιάς. Με τον καιρό απεδείχθη ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για τους πυρήνες της κατσαρόλας, αφού τοποθετούσαν τις βόμβες τους στο χρήσιμο αυτό μαγειρικό σκεύος. Εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι λίγες ημέρες αργότερα ο κ. Παπανδρέου πήγε στο Καστελόριζο και μας ανακοίνωσε την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο και στην τρόϊκα.

τα SPREADS της φαιδρότητας

Έγραφα τότε πως : «Τα «κρησφύγετα» και οι γιάφκες των τρομοκρατών, οι καλαμωτές που κάλυπταν τα μπαλκόνια τους, οι αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό τους, ανέβασαν τα SPREADS της φαιδρότητας στα ύψη.» Σήμερα είμαι υποχρεωμένος να το επαναλάβω προσθέτοντας όμως ότι ανεξάρτητα από την επικοινωνιακή πολιτική των κυβερνώντων σχετικά με την ανάδειξη της τρομοκρατίας ή εν πάση περιπτώσει αυτό που λένε τρομοκρατία, δεν μπορεί να υποβαθμίσει τις προσπάθειες και τα θετικά αποτελέσματα των υπηρεσιών της αστυνομίας που ασχολούνται με τα θέματα αυτά. Την Κυριακή θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη και ο καθένας μας θα στείλει το δικό του μήνυμα προς την κυβέρνηση. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι να αφήσουμε κατά μέρος τις τρακατρούκες και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, και να σκεφτούμε ότι στον φάκελο που θα ρίξουμε στην κάλπη, πρέπει να τοποθετήσουμε την δική μας «βόμβα». Όμως η βόμβα αυτή δεν θα έχει τρομοκρατικά χαρακτηριστικά. Πρέπει να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα προκαλέσουν φόβο και προβληματισμό στην κυβέρνηση, ώστε να διορθώσει την εντελώς λανθασμένη πορεία της, που μας οδηγεί με βεβαιότητα στην κατάρρευση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...