Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!

Η αλλαγή δεν είναι μόνο σύνθημα , είναι υπόσχεση . Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος με ένα επιτελείο ικανών συνεργατών έχουν ξεκινήσει νωρίς δουλειά, όχι για το κυνήγι των ψήφων αλλά για τον πολίτη, τον συνάνθρωπο , τον γείτονα .
Στόχος η Νέα Σμύρνη, εκεί που μεγάλωσε, στις αλάνες που περπάτησε, έπαιξε ποδόσφαιρο με τους φίλους του . Τα βήματα του τον φέρνουν στα ίδια μέρη για την αλλαγή. " Είναι η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη της γειτονιάς και της πόλης μας, εμείς οι απλοί πολίτες και όχι οι επαγγελματίες πολιτικοί" μιλά στην καρδιά του κόσμου κοιτώντας τους στα μάτια. Στο πλευρό των Νεοσμυρνιωτών, σε κάθε γειτονιά, κοντά σε κάθε πρόβλημα όχι για την μάχη της καρέκλας αλλά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Αυτές οι εκλογές είναι για τον ίδιο πρόκληση όχι γιατί θέτει υποψηφιότητα για την δημαρχία της Νέας Σμύρνης που αγαπά, αλλά για την αλλαγή, από μια κουρασμένη , πληκτική χωρίς όραμα δημοτική εξουσία. Δεν ακολουθεί το τυποποιημένο στυλάκι των πολιτικών ,τα ακριβά κοστούμια , τους συμβούλους επικοινωνίας σε κάθε ομιλία. Φορά τζιν ανασκουμπώνει τα μανίκια γίνεται αυτόπτης μάρτυρας  σε κάθε γεγονός ,σε κάθε γωνιά, στις λαικές, στα γεροκομεία , στην καθαριότητα των δρόμων, στους αστέγους. Ο λόγος του δεν είναι ξύλινος πολιτικός,μιλάει απλά και στις καρδιές όλων ,της νεολαίας και των ηλικιωμένων. Στην πορεία αυτή δεν βλέπει αντιπάλους αλλά τον στόχο που ξεδιπλώνεται μπροστά του, μια ανανεωμένη Νέα  Σμύρνη, μαχητική και αποφασιστική για ένα βήμα μπροστά . Με έναν δήμαρχο μπροστάρη , διεκδικητικό στα "θέλω " των συμπολιτών του , με λιγότερα "θα" στον λόγο του.
 Όχι κουρασμένο ,πόσο μάλλον  εγκλωβισμένο  σε ιδιοτελείς σκοπούς. Φρένο στο τσιμέντωμα της πόλης αυτό είναι σκοπός για τον Νίκο Στέφο και την "Συμμαχία Πολιτών που επιμένουν το πράσινο να γίνει μέρος της ζωής όλων και όχι ένα απέραντο πάρκινγκ. Βάζει φρένο στις εξαγορές συνειδήσεων και στις προσλήψεις στο  δημόσιο από το παράθυρο. Στα ψέυτικα χαμόγελα των πολιτικών και στα λόγια του χτές που δεν υλοποιήθηκαν. Είναι η ώρα να γίνει πραγματικότητα η αλλαγή  στη Νέα Σμύρνη. Δήμαρχος και Συμμαχία πολιτών μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...