Τα πρώτα «όχι» στη Ντόρα μέσα από το «κάστρο» της … Ευρυτανίας!

«Σεισμός» στο ντορικό μέτωπο μέσα στο Κάστρο της κας Ντ. Μπακογιάννη την Ευρυτανία. Ο σημερινός Νομάρχης Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ένας από τους πιο πιστούς και σταθερούς φίλους και συνεργάτες της κ. Μπακογιάννη στον οποίο οφείλεται εν πολλοίς και η θριαμβευτική εκλογή του γιου της Κώστα ως Δημάρχου Καρπενησίου και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, δηλώνει πικραμένος σε μια αποκαλυπτική και «καυτή» συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ από την κα Μπακογιαννη.
Το βράδυ των εκλογών ευρυτάνες νεοδημοκράτες που ήταν όμως εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιαννη διατύπωναν την αγανάκτηση τους γιατί η πρώην υπουργός Εξωτερικών ενώ την πρώτη Κυριακή που είχε προσωπικό ενδιαφέρον να εκλέγει ο γιος της Δήμαρχος είχε δρομολογήσει λεωφορεία απ ο την Αθήνα και αλλα αστικά κέντρα για να μεταφέρει ετεροδημότες στην Ευρυτανία, τη δεύτερη Κυριακή που ήταν μόνο περιφερειακές εκλογές δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα η αποχή να φτάσει το 80% σε ορισμένες περιοχές από το 40-50% που ήταν την πρώτη Κυριακή.
Στη συνέντευξη του κ. Κοντογεώργος που είχε κατέλθει υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του κ. Θανάση Χειμαρα αναφέρει: Δεχτήκαμε έναν βρώμικο εσωπαραταξικό πόλεμο ,μην ψάχνετε για τον ντορό έχουμε μπροστά μας τον λύκο, υπάρχει κόμμα η νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει ανάγκη για νέα κόμματα» επισημαίνει με σαφή αιχμή κατά της κας Μπακογιαννη.
Και δεν σταματά εδώ σε σχετική ερώτηση αν θα πάει στην αναγγελία του κόμματος της κας Μπακογιάννη απαντά «πότε είναι αυτό; πότε ανακοινώνει το νέο κόμμα; Α την Κυριακή; Έχω σοβαρότερη ασχολία, να ασχοληθώ και με το αγαπημένο μου χόμπι το κυνήγι ,εγώ ας το μάθουν όλοι δεν είμαι αποσκευή κανενός» άπαντα με έμφαση ο Νομάρχης Ευρυτανίας.

ΠΗΓΗ:politis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...