Θετικό το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Με τη δευτερολογία του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, την οποία ο πρόεδρος της χαρακτήρισε πολύ σημαντική και θετική στιγμή, στην οποία επικράτησε άριστο, ενωτικό και φιλικό κλίμα.

Ο κ. Σαμαράς έστειλε εκ νέου μήνυμα σε όσους βουλευτές θέλουν να αποχωρήσουν από το κόμμα λέγοντας ότι «την κρίση της προσωπικής του στρατηγικής δεν θα την κάνει κανείς κρίση της παράταξης».

Με αφορμή προτάσεις των κ.κ. Σταμάτη και Νικολόπουλου για ανοικτές πόρτες στο κόμμα, τόνισε, επίσης, ότι «η πόρτα μου είναι ανοικτή και είναι εχθρός μου, όποιος δεν ανοίγει πόρτες».

Για την αποχή στις εκλογές ανέφερε ότι «μας βαθμολογεί ο πολίτης και θα συναντηθεί μαζί μας στις επόμενες εκλογές», ενώ ζήτησε από τους υποψηφίους στις τελευταίες εκλογές, νικητές και ηττημένους, να δουν τα αίτια της νίκης ή της ήττας τους.

Όπως δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη λήξη της συνεδρίασης, το μήνυμα ήταν: «όλοι μαζί, μια γροθιά, να αντιδράσουμε στην πολιτική που κάνει κακό στον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...