Συμφώνησαν να τα… ξαναπούν για Σκόκο!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη με τους εκπροσώπους του Νάτσο Σκόκο, τους Φαμπιάν Σολντίνι και Παύλο Διαννή, για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του «υδραυλικού».
Το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι τρεις άνδρες δεσμεύτηκαν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μετά την αναμέτρηση με την Καβάλα, θα συναντηθούν εκ νέου. Πάντως, μολονότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αισιοδοξούν πως ο Αργεντινός άσος θα αποδεχτεί την πρόταση της «Ένωσης» και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Αδαμίδης πρότεινε στους εκπροσώπους του Σκόκο νέο διετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν τις 900.000 ευρώ, αλλά δεν φτάνουν το 1 εκατομμύριο που ζητεί ο παίκτης. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι στην πρόταση της ΑΕΚ συμπεριλαμβάνονται και κάποια υψηλά μπόνους, που μπορούν να καλύψουν την διαφορά των «κιτρινόμαυρων» με τον παίκτη.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...