Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Πειραιά


Συνελήφθησαν στις 20.45 χθες το βράδυ, στην προβλήτα «ΗΕΤΙΩΝΑ» στο λιμάνι του Πειραιά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από προσωπικό της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, ο 43χρονος οδηγός Φ.Ι.Χ. οχήματος καθώς και ο 23χρονος και η 40χρονη συνεπιβάτες του, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε τρεις μικρότερες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης μικτού συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων και μια πλαστική συσκευασία, επιμελώς κρυμμένη σε γάντι χειρός στην ταπετσαρία της οροφής του οχήματος, με ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων.

Σε περαιτέρω έλεγχο, εντοπίστηκε μία επιπλέον πλαστική συσκευασία, επιμελώς κρυμμένη στο ταμπλό του εν λόγω αυτοκινήτου, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 2,3 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και η ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...