Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας και Τουρκίας αφιερωμένο στην ειρήνη στη Θεσσαλονίκη!

Αφιερωμένος στην ειρήνη θα είναι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που θα δώσουν αύριο οι ποδοσφαιρικές ομάδες του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και του δικηγορικού συλλόγου Τεκίρνταγ (Ραιδεστού) της Τουρκίας.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας για συμβολικούς λόγους θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης (12:00). Στην αυριανή αναμέτρηση θα μετάσχουν και οι δύο πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων, Μανόλης Λαμτζίδης και Γιοργκούν Μουσελέμ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου Θεσσαλονίκης θα στελεχωθεί από αθλητές-ποδοσφαιριστές μέλη που ανήκουν στη δύναμη των τριών υφιστάμενων ομάδων με την επωνυμία «Αριστοτέλης», «Αρμενόπουλος» και «Μέγας Αλέξανδρος».
«Εδώ και πολύ καιρό έχουμε πάρει διάφορες πρωτοβουλίες για να αναπτύξουμε καλές σχέσεις με άλλους δικηγορικούς συλλόγους των Βαλκανίων και όχι μόνο. Θέλουμε να καλλιεργήσουμε τις μεταξύ μας σχέσεις. Το ίδιο καλές σχέσεις έχουμε και με τον δικηγορικό σύλλογο της Ανδριανουπόλεως, με τον οποίο κάναμε μια κοινή έκθεση ζωγραφικής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Μανόλης Λαμτζίδης και συνεχίζει: «Έτσι σε μία από τις επισκέψεις μας στην Τουρκία αποφασίσαμε να κάνουμε μια αθλητική εκδήλωση με τους συναδέλφους μας στο Τεκίρνταγ, Και κάνουμε αυτόν τον αγώνα τον οποίο αφιερώνουμε στην ειρήνη. Για μας δεν έχει σημασία ο νικητής, αλλά η συμμετοχή και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα δώσουμε πριν τον αγώνα και κύπελλο στον πρόεδρος του συλλόγου της Τουρκίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...