Γ. Δημαράς: «Ψηφίστε ελεύθερα»...


Έκκληση στους πολίτες να μην επιλέξουν την αποχή στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και «να ψηφίσουν ελεύθερα» απηύθυνε, με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Δημαράς.
"Σεβόμαστε απόλυτα την ωριμότητα και την ακηδεμόνευτη συνείδηση των πολιτών της Αττικής και για την επιλογή τους στην...

κάλπη της προσεχούς Κυριακής και τους προτρέπουμε να πάνε να ψηφίσουν ελεύθερα. Η συμμετοχή ενισχύει τη δημοκρατία και η αποχή την αποδυναμώνει", αναφέρει ο Γιάννης Δημαράς.

Ταυτόχρονα, σχετικά με το μήνυμα της κάλπης της 7ης Νοεμβρίου, σημείωσε πως η συνειδητή αποχή και η υπερψήφιση του συνδυασμού του, κατά 16%, ήταν οι τρόποι "που οι πολίτες επέλεξαν να στείλουν το αυστηρό αντισυστημικό μήνυμά τους".
Υπέρ Κικίλια Κουρούσης και οκτώ υποψήφιοι του συνδυασμού Δημαρά

Τον Βασίλη Κικίλια ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν στις εκλογές της Κυριακής για την περιφέρεια Αττικής ο αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά, Χρήστος Κουρούσης, καθώς και οκτώ υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου του.

Οι οκτώ συγκροτούν την οργάνωση ΛΕΥΚΟ (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων).

Όσον αφορά στο Χρ. Κουρούση, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5": "Εγώ θα ψηφίσω και θα ψηφίσω κατά συνείδηση. Σας είπα ότι ανήκω σε συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, τον οποίο δεν απαρνήθηκα με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά. Η συνείδησή μου θα κινηθεί στο πλαίσιο του φορέα που ανήκω".
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...