Εγκαινιάσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο η μονάδα νευρομυϊκών παθήσεων στην Πάτρα

Εγκαινιάστηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας η μονάδα φροντίδας για τους πάσχοντες από νευρομυϊκές παθήσεις, που προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς. Ήδη περίπου 60 ασθενείς έχουν ενταχθεί στο θεραπευτικό πρόγραμμα, ενώ θα καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου. Την μονάδα, που κατασκευάστηκε με χορηγία του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», παρέδωσε στην διοίκηση του νοσοκομείου, το Σωματείο MDA Ελλάδας.
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Παναγιωτάκης στον χαιρετισμό που απηύθυνε, αφού ευχαρίστησε τους δωρητές, τόνισε ότι «η συγκεκριμένη Μονάδα αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να είμαστε υπερήφανοι, για τις υπηρεσίες που προσφέρει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο».
Από την πλευρά του ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Γκούμας δήλωσε ότι νοιώθει υπερήφανος και συγκινημένος, διότι όπως πρόσθεσε, αυτό οφείλεται «αφενός στο σημαντικό έργο που μας παραδίδει το Σωματείο MDA Ελλάς και αφετέρου το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», που πιστοποιεί μια βαθειά ελληνική παράδοση που είναι η χορηγία».
Τέλος ο διοικητής του νοσοκομείου Απόστολος Λέτσιος τόνισε ότι «το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζει να μας στηρίζει, προσφέροντας ένα σημαντικό ποσό για την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...