ΣΟΚ!Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το μωρό της!

Ύποπτη για τη δολοφονία του 11 μηνών βρέφους της θεωρείται η 22χρονη Jade Ruck, η οποία σύμφωνα με τους ...αστυνομικούς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την κόρη της σύμφωνα με το «protothema». Η έντεκα μηνών Harley Ruck, βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου, από την αστυνομία, στο σπίτι της στο Abergavenny της Νότιας Ουαλίας. Η μητέρα Jade συνελήφθη και κρατείται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Η οικογένεια της Harley περιέγραψε το γεγονός ως «μια φοβερή τραγωδία», ενώ είπαν χαρακτηριστικά: «Την αγαπούσαμε πολύ και θα λείψει σε όλους, ιδιαίτερα στην μητέρα της. Ήταν η όμορφη, χαρούμενη, αγαπημένη μας κόρη, εγγονή, δισέγγονη, ανιψιά και ξαδέρφη». Συγκλονισμένοι από αυτή τη θλιβερή τραγωδία είναι και οι γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι άφησαν χθες έξω από το σπίτι όπου έμενε το βρέφος, παιδικά παιχνίδια και λουλούδια, μαζί με μια κάρτα που έγραφε «Harley, είσαι ασφαλής τώρα».
Μια ομάδα περίπου 25 ατόμων έχουν ορισθεί από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βεβαιωθούν ότι όντως είναι η μητέρα υπεύθυνη για τη δολοφονία της μικρής, αν και όπως υποστηρίζει ο αρχηγός της αστυνομίας Jon Williams, δεν υπάρχει κανένας άλλος που να συνδέεται με το γεγονός και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένοχος. Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί εξετάζουν το ιατρικό ιστορικό της Jade και όπως όλα δείχνουν, η νεαρή μητέρα μάλλον έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη.
Η Jade ζούσε μόνη με την κόρη της, αφότου χώρισε με τον σύντροφό της. Στενός φίλος της μητέρας δήλωσε για την Jade πως είναι μια πολύ ήσυχη κοπέλα και ότι αγαπούσε πολύ την κόρη της. «Φερόταν στο παιδί της λες και ήταν από χρυσάφι. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έγινε, αλλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πιστέψω ότι θα έβλαπτε έστω και μια τρίχα από το κεφάλι του μωρού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...