Τέλος εποχής για το καθημερινό «Βήμα»

Τελικά ο εκδότης κ. Σταύρος Ψυχάρης φέρεται να αποφάσισε πώς η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα» πρέπει να ανασταλεί πάραυτα.
Προηγουμένως η απόφαση που είχε κοινοποιηθεί στους Διευθυντές και τα στελέχη του Ομίλου «ΔΟΛ» καθόριζε πώς η τελευταία έκδοση θα ήταν αυτή του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου. Στις 21:00 της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου επρόκειτο να ανακοινωθούν και επίσημα στους εργαζόμενους οι αποφάσεις του εκδότη. Η ΕΣΗΕΑ έχει ενημερωθεί, ήδη, για τις προθέσεις του κ Ψυχάρη. Η Ένωση Συντακτών ζήτησε και, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε διαβεβαιώσεις πώς δεν θα υπάρξουν απολύσεις δημοσιογράφων αλλά οι διαβεβαιώσεις αυτές δεν έχουν καθησυχάσει το δημοσιογραφικό προσωπικό του «ΔΟΛ», αν κρίνει κανείς από τις διαρκείς τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και τις αποστολές ηλεκτρονικών μηνυμάτων από και προς τα γραφεία της εφημερίδας. Δεν είναι η πρώτη φορά, βεβαίως, που αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας. Η σημερινή μορφή της έκδοσης κυκλοφόρησε την 22α Μαρτίου του 1999. Άλλη μία εκδοτική προσπάθεια είχε επιχειρηθεί στη δεκαετία του '80 η οποία όμως κράτησε για ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...