Παναγιωτόπουλος: «Κόμμα απο πείσμα έκανε η Ντόρα»

«Απο πείσμα για να μην γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς, έκανε κόμμα η Ντόρα Μπακογιάννη», δήλωσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, αλλά εκτίμησε ότι «δεν θα το πετύχει».
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, τόνισε «ότι κόμμα μπορεί να κάνει ο καθένας στην Ελλάδα, όμως το ερώτημα είναι αν το όποιο κόμμα προσπαθεί να γεννηθεί, έχει αναφορές και εκφράζει κοινωνικές αντιστοιχήσεις».
«Το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη δεν έχει τέτοιες κοινωνικές αντιστοιχήσεις, μέχρι πέρυσι, έδινε μία μάχη, προσωπική, θεμιτή και πολιτική ταυτόχρονα, για να ηγηθεί της ΝΔ.
Δώδεκα μήνες μετά, κάνει ένα κόμμα, του οποίου φαίνεται ότι ο μοναδικός σκοπός είναι να μην γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Δεν πρόκειται να το πετύχει η κ. Μπακογιάννη. Είναι ένα κόμμα, το οποίο γίνεται για λόγους προσωπικού πείσματος και γι αυτό πιστεύω ότι δεν έχει κοινωνικές αντιστοιχίσεις στην κοινωνία και στο λαό.
Σας θυμίζω ότι η κα Μπακογιάννη, είναι η πολιτικός η οποία πρόθυμα ψήφισε το μνημόνιο, ανήκει στη λεγόμενη συμμαχία των "προθύμων του μνημονίου", και ως εκ τούτου, όπως και τότε έσπευσε να δώσει στήριγμα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αυτό, από ότι προκύπτει και από τα όσα είπε, θα συνεχίσει να κάνει».
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι «οι ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις, πάντοτε ήταν εκτός ΝΔ, από την εποχή που την ίδρυσε ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής. Σήμερα το κόμμα που πρεσβεύει τέτοιου είδους απόψεις είναι δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ, η ηγεσία του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, η πολιτική που ακολουθεί, είναι πολιτική εμπνεύσεως νεοφιλελεύθερου σοσιαλισμού και αυτή η πολιτική δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, την αντίληψη και τη φιλοσοφία του πραγματικού σύγχρονου φιλελευθερισμού που εκφράζει σήμερα η ΝΔ.»
ΠΗΓΗ:ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...