Διεγράφη... προληπτικώς ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης


Τα κολακευτικά λόγια που χρησιμοποίησε για το νεο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη ο βουλευτής Ηρακλείου τον έθεσαν μέσα σε 24 ώρες εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ο κ. Αυγενάκης εκτίμησε οτι η Δημοκρατική Συμμαχία της κας Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και οτι ως κόμμα έχει μέλλον στο πολιτικό σκηνικό.

Η αντίδραση της Ρηγίλλης ήταν άμεση. Ο κ.Σαμαράς συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του και λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι ανακοινώθηκε οτι ο κ. Αυγενάκης τίθεται εκτός Κ.Ο. της ΝΔ.

Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε ότι παράλληλα με επιστολή του ο Αντώνης Σαμαράς ζητά τη σύγκληση της επιτροπής δεοντολογίας της ΝΔ, στην οποία παραπέμει τον κ. Αυγενάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

"Επειδή είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για να ανακοπεί η ανοδική πορεία της ΝΔ και να στηριχθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς θα τηρήσει μέχρι τέλους την εντολή που έλαβε από τον ελληνικό για μια αναγεννημένη, δυνατή και υπεύθυνη ΝΔ, χωρίς εσωστρέφειες και αποπροσανατολισμούς, προσηλωμένη στο μεγάλο της καθήκον να συμβάλει αποτελεσματικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση", δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...