ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΛΕΓΚΑ... ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ!

 Η βόμβα που το απόγευμα έσκασε στο Ρούφ, δεν ήταν ένα συνηθισμένο χτύπημα. Ο Βομβιστής όταν έπαιρνε τη στροφή στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, ήξερε πως στόχος του ήταν το "ΠΟΛΙΣ" το ένα από τα τρία στη σειρά νυχτερινά κέντρα της ίδιας αλυσίδας, αυτό όπου από τις 15 Οκτώβρη εμφανίζεται ο λαϊκός τραγουδιστής Bασίλης Τερλέγκας. Άλλος; "Κομιστής" στις 10 Απριλίου του 2007 είχε ξανακάνει το ίδιο δρομολόγιο, όταν τοποθετούσε τη βόμβα στο μεσαίο μαγαζί  που σήμερα ονομάζεται "Stage".
Τότε το κέντρο λεγόταν "Πλατό" και ιδιοκτήτη είχε τον επιχειρηματία Βασίλη Στεφανάκο, που κατηγορήθηκε ως ο διοργανωτής της πρώτης απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού του Αλκέτ Ριζάι και του Βασίλη Παλαιοκώστα. Ο σημερινός ιδιοκτήτης και των τριών κέντρων [ το 3ο ονομάζεται THEATER ] είναι Ηπειρώτης επιχειρηματίας που τη δεκαετία του 1980 είχε κάνει την παραλιακή, Καραϊβική χτίζοντας το περιβόητο και ποιοτικό κέντρο "BO" και φυτεύοντας ξωτικούς φοίνικες, δίνοντας άλλη διάσταση στην κυριλέ διασκέδαση. Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε σε πολλούς τα μάτια για να στήσουν τις δικές τους κερδοφόρες επιχειρήσεις στη Γλυφάδα και τη Βούλα. Το "BO" όμως άφησε ανεπανάληπτη εποχή. Το Crimes on air βρέθηκε μέσα στον τόπο της έκρηξης που όπως μπορείτε να δείτε ισοπέδωσε το μπουζουξίδικο. Ακόμα και η ψευδοροφή κατέρρευσε, ενώ η κονσόλα του ήχου και τα φωτιστικά βγήκαν off. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί όχι μέσα αλλά στην είσοδο του κέντρου και σύμφωνα με εκτιμήσεις περιείχε 3 κιλά εκρηκτικής ύλης. Το ερώτημα όμως τώρα για τον "εντολέα" αυτής της βομβιστικής επίθεσης είναι γιατί επέλεξε να χτυπήσει το "ΠΟΛΙΣ" από τη στιγμή που ο Ηπειρώτης διαθέτει από καιρό και άλλα καταστήματα όχι στο Ρούφ αλλά στα Νότια προάστια. Ίσως το μυστικό να κρύβεται στην υποψία πως ο Βασίλης Στεφανάκος εξακολουθεί να έχει μετοχές στο σχεδόν μεσοτοιχία "Πλατό" που αυτήν την περίοδο όπως και το "ΤΗΕΑΤΕΡ" είναι κλειστά. Την ίδια τακτική ο "εντολέας" είχε ακολουθήσει παλαιότερα όταν έδωσε οδηγία να τοποθετήθει βόμβα σε έκθεση αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι, που ανήκε στον Βασίλη Στεφανάκο. Παρά την αποχώρηση του επιχειρηματία έσκασε και δεύτερη βόμβα στην ίδια μάντρα.
Ο Βασίλης Στεφανάκος βρίσκεται στις φυλακές και αυτές τις ημέρες δικάζεται για άλλου είδους συμμετοχή στην ομάδα του Παναγιώτη Βλαστού που κατηγορείται για την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ο "εντολέας" πάντως αν -το τονίζουμε αν- πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, είναι άτομο που απολαμβάνει μιας ιδιαίτερης ασυλίας από τις διωκτικές αρχές. Η ασυλία αυτή έχει να κάνει και με το μίσος που νιώθουν κάποιοι Αξιωματικοί, για τον ορκισμένο εχθρό τους, που έχει μαύρα μαλλιά, είναι υπέρβαρός και του κρατούν Μανιάτικο το γεγονός ότι δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί τους.
ΠΗΓΗ:  Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...