ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ- ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΤΟΥ  ΜΑΝΟΥ ΚΟΚΟΡΑΚΗ


Έτοιμη να ξανακάνει μια καινούργια αρχή είναι η Μιμή Ντενίση αφού στις 15 Οκτωβρίου ,πήρε επίσημα διαζύγιο από τον Σωτήρη Πολύζο. Ένας γάμος που ήταν σύντομος, γράφτηκαν πολλά και ειπώθηκαν άλλα τόσα. Εκείνη όμως προτίμησε να κρατήσει ήπιους τόνους και να κλείσει το κεφάλαιο αυτό όπως ακριβώς το ξεκίνησε, ξαφνικά.

Πέρασαν λίγοι μήνες  μοναξιάς, στιγμές περισυλλογής , ο έρωτας όμως ήρθε και την βρήκε ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενε. Ο Μανώλης Κυπριανίδης, ο ισχυρός άντρας της τσιμεντοβιομηχανίας " ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ" έμελλε να γίνει το λιμάνι της , ο άντρας στήριγμα με τους καλούς τρόπους και το low profile.Αυτό ήταν ,η Μιμή γοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή, δεν ήταν τα λόγια  που την γέμιζαν αλλά η ουσία της σχέσης αυτής, μαζί του νοιώθει την σιγουριά και την ασφάλεια .
Πρίν κάνει αυτό το μεγάλο βήμα μαζί του , η Μιμή πήρε την έγκριση της κόρης της Μαριτίνας, αλλά και της αγαπημένης της μητέρας Μαρίας που εμπιστέυται τυφλά το ένστικτο της. Η οποία εν αντιθέση με την σχέση της με τον Πολύζο, για την οποία είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της , για τον Κυπριανίδη είπε στην κόρη της πως είναι πραγματικά ο τύπος του άντρα που μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα της , είναι το στήριγμα της και την αγαπά αληθινά.

                   ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ  ΞΑΝΑ

Η Μιμή δεν μιλά ποτέ για την προσωπική της ζωή,αν δεν είναι σίγουρη και όταν γίνει αυτό θα είναι μόνο σε πολύ κοντινά της πρόσωπα. Όσο για τους υπόλοιπους το τι νομίζουν δεν την αφορά καθόλου. Με μία κίνηση της όμως θα δείξει ότι είναι καλά και θα προσπεράσει. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε στις 16 Ιουνίου ημέρα της βάπτισης του γιού  του Γιώργου Ντάβλα και της Έλενας Μητσοπούλου, του μικρού Κωνσταντίνου. Για πρώτη φορά η grande diva του θεάτρου ,έδειχνε στο πλευρό ενός άντρα τόσο ευτυχισμένη. Όλοι αναρωτιόντουσαν για το ρόλο που παίζει στη ζωή της ο άντρας αυτός, λες και  με ένα αόρατο άγγιγμα την μεταμόρφωσε σε μία ενζενύ που ερωτέυτηκε για πρώτη φορά. Ακόμη και στα φωτογραφικά φλάς δεν έκανε κάτι  για να τα αποτρέψει. Ήθελε αυτά τα καρέ να είναι τα πρώτα που θα προανήγγειλαν την πρεμιέρα ενός μεγάλου έρωτα.
                         
              " ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ"

Μετά από ένα αποτυχημένο γάμο η Μιμή δεν φαινόταν διατεθειμένη να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της,πόσο μάλλον να ερωτευτεί. "Θέλω να πατάω στη γη , εξάλλου όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει" αποκάλυψε λίγο μετά την γνωριμία της με τον Μανώλη Κυπριανίδη σε στενό φιλικό της πρόσωπο. Γνωρίστηκαν πρίν οκτώ μήνες μέσω κοινών φίλων. Εκείνος γοητέυτηκε από την παρουσία της, κι έτσι δεν άργησε να δείξει το ενδιαφέρον του. Η Μιμή όμως κρατούσε κάποιες επιφυλάξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ο΄τι δεν την γοήτευσε  τόσο ο χαρακτήρας του όσο και η καλή του συμπεριφορά. Ακόμη και ο τρόπος που την προσέγγισε τον βρήκε ιδιαίτερα ιπποτικό. Μεσολάβησαν τρείς μέρες μετά την αρχική τους γνωρΙμία και αμέσως μετά ένα τηλεφώνημα που ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Η τρυφερότητα του, το ενδιαφέρον του για την κόρη της Μαριτίνα  συγκίνησαν την Μιμή που έβαλε τον εαυτότης στην διαδηκασία της σκέψης ενός τρίτου γάμου. Ο Κυπριανίδης όπως εκμηστυρέυτηκε σε φιλικό του πρόσωπο " Η Μιμή ήρθε σαν λάμψη να φωτίσει τα όνειρα μου, η ανατροπή που περίμενα τόσο καιρό".

                " ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑΞΙΔΙ"


Η Μιμή Ντενίση και ο Μανώλης Κυπριανίδης δεν κάνουν  δημόσιες εμφανίσεις, ταξιδέυουν αρκετά συχνά όταν βέβαια τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε  στο Βελιγράδι,στην δεξίωση  για την επέτειο γάμου της πριγκίπισσας Αικατερίνης. Ενώ λίγο πιο πρίν η Μιμή Ντενίση μαζί με τον αγαπημένο της σχεδόν ινκόγκνιτο πήγε στην Κύπρο για να δώσει συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό αλλά και να συζητήσει και τις λεπτομέρειες  ,για τις παραστάσεις που θα ανέβαζε  με τον θίασο του έργου " Το άνθος του κακού". Η επίσκεψη όμως αυτή κάθε άλλο παρά κρυφή έμεινε , αφού στο αεροδρόμιο της Λάρνακας την περίμεναν κύπριοι φωτογράφοι. Τον Αύγουστο ήταν η κατάληλη στιγμή  η οικογένεια Ντενίση να γνωρίσει τον γοητευτικό "Mr AΓΕΤ", που έκλεψε την καρδιά της Μιμής. Στην βίλα της Μαλεσίνας  υπήρχε ένα κλίμα γιορτής, όχι μόνο επειδή γιόρταζαν η μητέρα της Μιμής και η κόρη της αλλά επείδη η οικογένεια θα υποδεχόταν ένα ακόμη νέο μέλος, που κέρδισε και την καρδιά της Μαριτίνας.

 Ο MR  "ΑΓΕΤ "ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΜΙΜΗ

Ο επιχειρηματίας  Μανώλης Κυπριανίδης  δεν είναι μόνο στο προσκήνιο ως ο νέος αγαπημένος της Μιμής Ντενίση, αλλά επειδή αυτή την εποχή κρατά τα ηνία της μεγαλύτερης τσιμεντοβιο-
-μηχανίας  της Ελλάδας , της "ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ".
Βρίσκεται στην θέση του προέδρου και μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και η τριετής του θητεία, θα λήξει στην τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήθει το 2012. Είναι ένας ιδιαίτερα απλός άνθρωπος, με χαμηλό προφίλ ο οποίος επιλέγει να μιλούν οι πράξεις του παρά τα λόγια του. Ήταν ανάμεσα στους επιχειρηματίες που είχαν συνοδέυσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στο επίσημο ταξίδι του στην Τουρκία, μετά από πρόσκληση του  Ταγίπ Ερντογάν  για τη διεξαγωγή του ελληνοτουρκικού επιχειρηματικού forum.
Ο επιχειρηματίας τον ελέυθερο χρόνο του, επιλέγει να ασχολείται με το αγαπημένο του σπόρ το τέννις,αλλά και να γευματίζει με αγαπημένους φίλους σε παραλιακά restaurant στα νότια προάστια.
Εκεί πριν χρόνια απέκτησε το σπίτι των ονείρων του, μία επιβλητική εξοχική κατοικία με μοναδική θέα που άνηκε στην οικογένεια του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο επιχειρηματίας επισκέπτεται την εξοχική του κατοικία μαζί με την Μιμή Ντενίση, κυρίως τα σαββατοκύριακα που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...