Επίθεση του Μάκη στον Μοναχό Εφραίμ

 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Επίθεση στον μοναχό Εφραίμ κάνει αυτή την ώρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω του radio zougla και της καθημερινής του εκπομπής που κάνει εκεί. Περιγράφει ένα περιστατικό με τον Εφραίμ ο οποίος του είχε πει να μην κάνει ένα ταξίδι. Λόγω εγκυμοσύνης της Κιμ τότε τον είχε αποτρέψει να πάει ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.
Ακόμα ..... Ο Μάκης με το σκάφος του στο Άγιο Όρος και άλλες πολλές ιστορίες με τον κουμπάρο του τον Πασχάλη Τερζή και τις φήμες στην Βόρεια Ελλάδα ότι ο Μάκης είναι άνθρωπος του Εφραίμ. Το σκάνδαλο Βατοπεδίου μέσα από την διαδικτυακή συχνότητα του zougla. radio στην zougla.gr. Τον αποκαλεί άθλιο , λαμόγιο και παρουσιάζει μια ιστορία με την κόρη του Έβερτ και σύζυγο του Πέτρου Δούκα. Υπερασπίζεται τον Πέτρο Δούκα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος έχει ήδη παραπεμθεί και λέει ότι ο Εφραίμ μιλούσε απαξιωτικά για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Φυσικά αυτή την στιγμή κανείς από την Μονή Βατοπεδίου δεν έχει παρέμβει για να απαντήσει σε όσα απαξιωτικά ακούγονται. Μιλάει και για τον πρώην Κνίτη Αρσένιο και λέει ότι η Μονή Βατοπεδίου είναι μαγαζί. Απίστευτος ο Μάκης τα λέει χονδρά όπως σε κανένα συμβατικό ραδιόφωνο δεν θα μπορούσαν να ακουστούν. Λέτε να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα και να ακούμε ρεπορτάζ που δεν μπορεί να φιλοξενηθεί μέσα από τις εκπομπές του , στο alter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...