Τρία ματς… όλα τα λεφτά!


Στο Ρέντη θα βρεθεί μέσα στο διήμερο ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του Ολυμπιακού για την σπουδαιότητα των τριών ματς που ακολουθούν.

Μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη αυξήθηκε ο αριθμός των παικτών που θα απουσιάσουν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποκτήσει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι τα τρία επόμενα ματς που απομένουν για τον Ολυμπιακό μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, απέναντι σε ΠΑΟΚ, Εργοτέλη (β΄ ημίχρονο) και ΑΕΚ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη μάχη του φετινού τίτλου.

«Αυτά τα τρία παιχνίδια είναι όλα τα λεφτά», λένε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Για το λόγο αυτό ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» θα περάσει την Παρασκευή ή το Σάββατο από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη προκειμένου να περάσει το παραπάνω μήνυμα σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες.

Αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν έχουν «παγώσει» τα μεταγραφικά ζητήματα εν όψει του Ιανουαρίου, προκειμένου να μην χαθεί η ουσία, η οποία αυτή τη στιγμή είναι οι 9 βαθμοί σε αυτά τα τρία ματς. Όσο για ραντεβού του Μαρινάκη με τον Βαλβέρδε για τις μεταγραφικές κινήσεις θα κανονιστεί μέσα στο Δεκέμβρη.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...