Η παρτούζα που έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη !

Tι σχέση έχει ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ο πορτιέρης του, μία ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου και η εν διαστάσει σύζυγος Πατρινού επιχειρηματία από το χώρο εστίασης; Μαθαίνουμε πως έχουν... μεγάλη σχέση! Φαίνεται πως οι τέσσερις γνωρίστηκαν στο κατάστημα του πρώτου και από τότε ανέπτυξαν «ιδιαίτερες» επαφές;! «Στενές», «τρίτου τύπου», όπως λέει. και ο λαός.Δεν γνωρίζουμε αν οι σχέσεις τους έχουν επεκταθεί και σε... άλλου τύπου επαφής, δηλαδή «κουαρτέτου», όμως, γνωρίζουμε πως ο πρώτος προτιμά την νεαρότερη ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου και ο δεύτερος την «ώριμη» εν διαστάσει σύζυγο του επιχειρηματία.

Τα καλοκαιρινά βράδια για τα δύο ζευγάρια είχαν αποδειχθεί «καυτά»! Μόνο που ο εν διαστάσει σύζυγος έχει γίνει πυρ και μανία με τη σχέση της κυρίας του με τον πορτιέρη (και αν ισχύσουν τα περί «κουαρτέτου» και με τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου) και δεν του έχει φύγει από το μυαλό το πώς μπορεί να την εκδικηθεί! Και αυτό γιατί πιστεύει ότι ο «πορτιέρης» και το ερωτικό του πάθος ήταν αυτό που έπεισε την αγαπημένη του να τον εγκαταλείψει (έστω και αν έχουν μεγάλα παιδιά).


Στο Δικαστήριο
Οι εξελίξεις πάντως θα είναι ραγδαίες. Και η υπόθεση θα απασχολήσει και τις δικαστικές αίθουσες αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου και ο επιχειρηματίας. Όσο για τον «πορτιέρη»; Ο επιχειρηματίας ψάχνει να βρει έστω και το παραμικρό για να τον «στήσει στον τοίχο»! Ρωτά συνεχώς, έχει βρει μέχρι και το... γενεαλογικό του δένδρο! Με τέτοια «καζούρα» που έπαθε τι να κάνει ο άνθρωπος; Άσε που αισθάνεται πως έχει γίνει ο περίγελος της γειτονιάς του και έχει «αποτραβηχτεί» και κλειστεί στον εαυτό του! Αν και όπως μαθαίνουμε οι περισσότεροι που γνωρίζουν την κατάσταση, τα βάζουν με την «κυρία» που ήθελε τον... μικρό! Η ίδια πάντως δεν παραδέχεται ότι όλα αυτά... συνέβαιναν το περασμένο καλοκαίρι! Διαψεύδει κατηγορηματικά (όπου σταθεί κι όπου βρεθεί) τη σχέση της με τον πορτιέρη και κάνει πως δεν γνωρίζει τον... ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου! Ποιο είναι το άλλοθί της; «Εγώ με τη φίλη μου την καθηγήτρια έβγαινα», ισχυρίζεται.
newscity1.net

Read more: http://neamadata.blogspot.com/2010/10/blog-post_1224.html#ixzz14B0qjeL6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...