Το τραγούδι είναι ο έρωτας της ζωής της


Από μικρή ονειρευόταν να γίνει star και, όπως όλα δείχνουν, το έχει καταφέρει. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα , η οποία σε συνέντευξή της μίλησε τόσο για τη νέα της προσωπική δουλειά, που κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό, όσο και για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us». Φυσικά, αναφέρθηκε και στον μεγάλο της έρωτα, ο οποίος δεν είναι άλλος από το… τραγούδι.
Ποια είναι τα συναισθήματα για την πρώτη δισκογραφική σας δουλειά;
«Από τη μια είμαι χαρούμενη, γιατί ήταν κάτι που το ονειρευόμουν και το ήθελα και έγινε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αφότου έφυγα από το συγκρότημα. Από την άλλη, έχω άγχος, ώστε αυτή η δουλειά να αρέσει στον κόσμο»
Τι σας έκανε να συμμετάσχετε στο «Just The 2 Of Us», που έχει εξαντλητικές πρόβες, τη στιγμή μάλιστα της ετοιμασίας ενός δίσκου;
«Αφενός μεν το γεγονός ότι πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό, και αφετέρου γιατί δεν θα μπορούσα να πω ''όχι'' στον Γιώργο Καπουτζίδη, που είναι φίλος μου»
Τι σας δίνει η αγάπη σας για το τραγούδι;
«Είναι έρωτας, μεγάλος και ατελείωτος. Μου δίνει ενέργεια, ζωή, τα πάντα»

Πηγή: Τηλέραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...